Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 6 nga 11
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Saturday 25 April, 2015.

  OMEGA 3

  Cmimi:  12.00€

  1000 mg Vaj peshku per dozë, 400 mg EPA, 300 mg DHA.

  Vaji i peshkut eshte i njohur si zvogelues stresi, ndihmues ne kthimin e vigjilences tek te moshuarit dhe permiresimin e mireqenies ne pergjithesi.

  Vaji i peshkut (Omega 3) eshte i shendetshem per njeriun ne shume menyra si per shendetin mendor edhe at trupor.
  Per shembull, acidet yndyrore te Omega 3 jane vertetuar per parandalimin e semundjes se zemres si dhe semundjeve mendore.
  Pervec tjerash mund te zvogeloj edhe diabetin, kancerin, cmendurine dhe dhimbjet ne pergjithesi.

  Acidet e Omega 3 jane permiresues te fuqise se trurit pershkak se permbajne DHA (Acidi Decosahexaenoic) dhe EPA (Acidi eicosapentaenoic) qe te dyja jane vitale per funksionimin e mire te trurit.
  Si rezultat fuqia mendore rritet qe shpien ne koncentrim me te mire, rritje krativitetit dhe memorie te permiresuar. Personi behet me i ditur.

  Vaji i Peshkut rigjalleron lekuren e plakur duke shtuar prodhimin e kolagjeneve dhe elastineve qe dhurojne freski (rini).

  Eicosanoids anti-inflamator jane pergjegjes per zvoglimin e irritimin (ndezjen) e lekures dhe keshtu zvoglon rrudhat te cilat gjithashtu prodhohen ne sasi te medha.

  Mosbalancimi kemikal i nxitur nga crregullimet mentale rezulton kur truri ka nivel te ulet te EPA dhe DHAs.
  Crregullimet mentale sikur semundja Alzheimer-it, Parkinson-it, cmenduria, shizofrenia dhe semundjet tjera ne pacient me skleroz te shumfishte, mund te zhvillohen nese truri nuk mund te rregulloj luhatjet e gjendjes mentale sikur emocionet ekstreme dhe depresioni.

  Acidet yndyror nga vaji i peshkut ndalojne mutacionin e qelizave te shendosha ne qeliza kancerogjene, pengojne zhvillimin e padeshirueshem te qelizave dhe vrasin qelizat kancerogjene egzistuese. Si rezultat parandalohet formimi i tre llojeve te kancereve te zakonshem (kanceri gjirit, kanceri zorres se trashe dhe kanceri prostates).

  Acidet yndyrore qe gjenden ne vajin e peshkut sikur DHA, EPA dhe DPA ndihmojne ne zvoglimin e kolesterolit te keq, LDLs, triglycerides dhe presionit te gjakut.

  Ato parandalojne sulmin ne zemer duke u kujdesur per zemren, venat dhe arteriet tua.

  Sipas nje hulumtimi acidet yndyrore te vajit te peshkut rrisin kolesterolin e mire, HDL dhe parandalojne formimin e mpiksjes se gjakut para se ato te shkaktojne dem ne trup.

  Sipas nje studimi nenat qe marrin suplement te vajit te peshkut kane rrezik me te vogel te lindjes se hershme.
  Ato ndihmojne zhvillim te mire te fetusit (embrionit) dhe parandalojne problemet e zhvillimit, crregullimet e sjelljeve dhe ndihmojne zhvillimin e trurit tek embrioni.
  Fetusi zhvillohet ne nje foshnje te shendetshme dhe te mençur.

  Edhe nje shembull tjeter i te mirave shendetsore te acideve Omega 3 eshte aftesia e tij ne sherimin e ADD (Attention Deficit Disorder apo crregullim te aftesis se koncentrimit), ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder apo crregullim qe karakterizohet me nje lloj te perseritshem te mosvemendjes apo hiperaktivitetit), dyspraxia (demtim i aftesis se ekzekutimit te levizjeve vullnetare) dhe Dyslexia (paftesi qe karakterizohet me problme ne lexim, shqiptim, shkrim ne te folur dhe ne te degjuar).

  Shtimi apo permiresimi i sistemit imunitar eshte per shkak se vaji i peshkut nxit prodhimin e serotonines, hormon ky qe i bene njerezit te lumtur.
  Lumturia me efektivitet i zgjedh problemet emocionale dhe keshtu rritet mireqenia e pergjithshme.
  Shton qetesin dhe lirimin nga stresi. Sipas nje hulumtimi acidet yndyror te Omega 3 zvoglojne stresin dhe hormonin qe rezulton ne stres te larte dhe qe mund te shkaktoj deme ne trup.

  Zvoglim te dhimbjeve nga pezmatimi.
  Dhimbjet nga inflamacioni i arthritis, cystitis dhe gastritis, sa per ti permendur disa, zvoglohet me marrjne e suplementeve nga vaji i peshkut apo edhe si ushqim.

  Acidet yndyrore te Omega 3 ndihmojne ne rregullimn e pergjejgesis se trupit ndaj inflamacioneve keshtu duke zbutur dhimbjet inflamatore.
  Review

Klientet qe e kane blere kete produkt kane porositur edhe kete

Kosport