Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 20 nga 20
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Thursday 03 January, 2019.

  Iso Sensation 920g

  Cmimi:   39.90€ 45.00€

  Ultimate Nutrition® është krenar të paraqesë ISO Sensation® 93 që përmban 100% IsoChill® Izolat të Proteinës së Hirrës(Whey).

  IsoChill® është një proteinë funksionale e proteinës së hirrës, e përpunuar nga një proces i ri mikro-filtrimi me temperaturë ultra të ulët.
  Ai ka një ekuilibër të plotë të proteinave të padenatyruara bio-aktive të hirrës, duke përfshirë imunoglobulina (IgG), lactoferrinë (Lf) dhe glycomacropeptide (GMP). Ajo përftohet nga hirrë e ëmbël, e filtruar me membranë dhe e tharë me ngrohje indirekte, për të siguruar një cilësi superiore, më të lartë të produktit.

  Kjo formulë unike është zgjeruar më tej me kolostrum. Kolostrum është konsideruar prej kohësh ushqimi i parë i natyrës. Kolostrum ushtron aktivitete të rëndësishme biologjike kur u jepet të rriturve. Me kalimin e kohës e moshës, ne prodhojmë gjithmonë më pak faktorë imunitarë të nevojshëm për të ruajtur shëndetin optimal. Kolostrumi shtesë mund të ndihmojë në ripërtëritjen e këtyre rezervave të rëndësishme.

  • Ajo kryen dhe parandalimin e shthurjes së muskujve.

  ISO Sensation® 93 gjithashtu përfshin një kompleks glutamine. Në kohën e stresit (palestër), pjesë të caktuara të trupit kërkojnë aq shumë glutamine sa trupi nuk mund të prodhojë sa duhet. Në këto raste, plotësimi i glutaminës me suplement mund të bëjë diferencën. Trajnimi intensiv ul nivelet e glutaminës tek qelizat e muskujve, duke lejuar prishjen e muskujve. Suplementimi me L-glutamine shkakton një efekt anti-katabolik duke mbajtur këto nivele të larta, duke ruajtur kështu masën e muskujve dhe duke përmirësuar ekuilibrin e nitrogjenit. Ne kemi përfshirë format më të qëndrueshme dhe më të absorbueshme të L-glutaminës në kompleksin tonë. Duke u përthithur lehtë dhe duke qënë i bio-disponueshëm, peptidi i lidhur glutamine, N-acetil L-glutamine dhe Glutapure® hyjnë në qelizat e muskujve shpejt, shpërbëhen që të çlirojnë glutaminë dhe kryejnë kështu funksione thelbësore metabolike.

  • Ndërton më shumë muskuj të pastër

  Optimizimi i metabolizmit të insulinës mbështet procesin e ndërtimit të muskujve. Kompleksi ynë i qusjtur SI përfshin acid alfa-lipoik, d-pinitol dhe 4-hydroxyisoleucine. Këto përbërës janë efektivë në përmirësimin e efikasitetit dhe ndjeshmërisë së insulinës dhe kopjimin e efekteve të insulinës në muskuj me një molekulë të veçantë. Një marrje më e madhe e sheqerit të gjakut nga muskujt mund të çojë në rritjen e sintezës së glikogjenit dhe në fund të fundit fitime më të mëdha në muskuj të pastër. Të gjithë përbërësit favorizojnë një shfrytëzim më të mirë të kreatinës, glukozës dhe aminoacideve dhe rrisin shërimin e muskujve dhe rritjen e tyre pa konsum të tepërt të sheqerit.

  • Një shpërdarje e shpejtë dhe tretje e lartë e produktit.

  • Përfundimisht, sistemi ynë i përmirsuar përfshin kompleksin D: një përzierje ndihmëse të tretjes si proteaze dhe lactaze për një tretje të lartë, duke siguruar thithjen maksimale dhe përdorimin shfrytëzimin e ushqyesve në këtë formulë. Këto enzima kontribuojnë në shëndetin e traktit të tretjes dhe mund të rrisin përdorimin e proteinave të hirrës. Provoni një ISO-Sensation® 93 sot dhe kurrë nuk do të ktheheni më tek proteinat e zakonshme izolate të hirrës, pasi Iso Sensation është e jashtëzakonshme.
  Review
Kosport