Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 11 nga 21
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Tuesday 01 March, 2016.

  Protein Power 1kg

  Cmimi:   21.00€ 30.00€

  Proteinë e kualitetit të lartë nga qumështi dhe soja. PROTEIN POWER është një proteinë e shkëlqyer e dizajnuar për atletë të përkushtuar që këkojnë përmbajtje të lartë të proteinës. Ashtu si të gjitha produktet e Biotech USA, Protein Power përmban përbërës të sigurtë dhe të zgjedhur me kujdes. I përgatitur me proteinë të kualitetit të lartë nga qumështi dhe soja, Protein Power ofron gamë të tërë të BCAA-ve, L-Glutaminës dhe aminoacideve tjera esenciale dhe jo-esenciale. Përmbajtja proteinike kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen muskulare. Protein Power është një produkt mjaft i popullarizuar pasi vlera e tij është shumë më e lartë se sa çmimi që paguani. Përdorimi: Përzieni 30g Protein Power me 300ml ujë ose qumësht. Përdoreni në mes vakteve dhe pas stërvitjes.
  Review
Kosport