Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 10 nga 11
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Tuesday 06 September, 2016.

  Zinc Chelate

  Cmimi:  7.00€

  Zinku është i përfshirë në metabolizmin e karbohidrateve, shfrytëzimin e glukozës dhe prodhimin e insulinës.Ai ngarkon muskujt tuaj me energji për një stërvitje të gjatë dhe të qëndrueshme. Zinku është një mineral esencial i përfshirë në shumicën e proceseve metabolike në trup. Perdorimi i rekomanduar: 1 tablete ne dite me ushqim. Te mbahen larg nga femijet!
  Review

Klientet qe e kane blere kete produkt kane porositur edhe kete

Kosport