Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 8 nga 11
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Sunday 26 April, 2015.

  Zinc 25mg 100 tabs

  Cmimi:  7.00€

  Zinku është i përfshirë në metabolizmin e karbohidrateve, shfrytëzimin e glukozës dhe prodhimin e insulinës.Ai ngarkon muskujt tuaj me energji për një stërvitje të gjatë dhe të qëndrueshme. Zinku është një mineral esencial i përfshirë në shumicën e proceseve metabolike në trup. Perdorimi i rekomanduar: 1 tablete ne dite me ushqim. Te mbahen larg nga femijet!
  Review

Produktet tjera qe mund te ju pelqejne

Kosport