Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 4 nga 11
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Saturday 25 April, 2015.

  VITABOLIC

  Cmimi:  7.00€

  Kompleks Multivitamin dhe Mineral Me ekstra dozim të Vitaminave! Ky kompleks i pabesueshëm ofron një spektër me potencial të lartë të të gjitha vitaminave dhe mineraleve si dhe shumë ushqyesve tjerë. ?shtë i domosdoshëm për sportistët që dëshirojnë t??i mbajnë performancat për një periudhë të gjatë. Ua rekomandojmë të gjithëve! Sot është vështirë të arrihet niveli ndryshueshëm dhe i duhur i ushqimit, duhet t??ia sigurojmë organizmit të gjitha substancat aktive të domosdoshme për jetë të shëndetshme, andaj ushqimi i balancuar quhet VITABOLIC. Përbërësit tjerë: Terra alba, stearat magnezi, acid stearik.
  Review

Produktet tjera qe mund te ju pelqejne

Klientet qe e kane blere kete produkt kane porositur edhe kete

Kosport