Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 2 nga 25
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Wednesday 11 March, 2015.

  ULTRA LOSS

  Cmimi:  25.00€

  Një servim përmban vetëm 98 kalori dhe e rimbush trupin me vitamina, minerale dhe proteina të rëndësishme.

  Në ditët tona vështirë mund të gjejmë kohë të mjaftueshme për stërvitje.
  Me stilin e jetës tonë moderne stresi është rritur dukshëm.
  Ne jemi duke lënë pas dore gjënë më të rëndësishme në jetë: SHËNDETIN tonë.
  Kjo shpie në mbipeshë, presion të lartë të gjakut dhe sëmundje kardiovaskulare etj.

  Pavarësisht nga kjo gjëja e fundit që heqim dorë është ushqimi i shijshëm, desertet e ëmbël!

  Ultra Loss ka shije fantastike përderisa është i shëndetshëm dhe dietal.

  Ky shejk dietal dhe i shëndetshëm kënaq dëshirat tuaja për ëmbëlsira pa shtuar dhjamë.
  Matrica e proteinave është e përbërë nga proteinat me absorbim të ngadaltë dhe të shpejtë.
  Kjo do të thotë se këto proteina të kualitetit të lartë furnizojnë muskujt dhe trupin tuaj me energji të menjëhershme dhe të vazhdueshme.
  Fijet dietale ju ndihmojnë ta mbushni stomakun pa kalori shtesë.

  Ne e kemi pasuruar Ulta Loss Shejkun me shumë vitamina dhe minerale esenciale për të përkrahur një dietë të shëndetshme si dhe me L-karnitinë dhe krom.

  L-karnitina ndihmon në bartjen e yndyrave drejt mitokondrieve ku bëhet djegja e tyre, ndërsa shtesa e kromit ndihmon në zvogëlimin e yndyrave trupore përderisa rrit masën e pastër muskulore. Ideal për dieta të varfra në karbohidrate dhe si zëvendësues ushqimi!
  Review

Produktet tjera qe mund te ju pelqejne

Klientet qe e kane blere kete produkt kane porositur edhe kete

Kosport