Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 4 nga 17
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Sunday 08 February, 2015.

  MUSCLE MASS 3000 1.3kg

  Cmimi:   19.90€ 25.00€

  3000 Muscle Mass është një produkt i rëndësishëm në periudhën e shtimit të masës ngase proteina që përmban kontribuon në rritjen e masës muskulore.

  Përveç përqendrimit të lartë me proteinë të hirrës (Whey), kjo formulë përmban të gjitha aminoacidet esenciale, vitamina dhe karbohidrate të cilësisë së lartë, pa harruar 6g të BCAA-ve për dozë.

  Përdorimi i rekomanduar: Përzihet një lugë (luga gjendet brenda në paketim), 60g Muscle Mass me 300ml ujë ose qumësht (me pak yndyrë)..
  Përdoret 3 herë në ditë pas ushqimit.
  Review

Produktet tjera qe mund te ju pelqejne

Kosport