Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 5 nga 17
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Sunday 08 February, 2015.

  JUMBO PROFESSIONAL 3200g

  Cmimi:  65.00€

  Mundesite ne dispozicion:

  JUMBO do të thotë "I MADH!

  JUMBO do të thotë I FORTË!

  Këtë e kemi dëshmuar.
  Formula origjinale e JUMBO ishte zhvilluar për t'i ndihmuar personat që kanë një metabolizëm të shpejtë, ose kerkesa të mëdha për energji për arsye të nivelit të aktivitetit të tyre fizik

  .Popullariteti i produktit- që shpjegohet nga kualiteti dhe rezultatet e tij- garanton që ne po zhvillojmë një formulë për t'u përgjigjur nevojave të personave me metabolizëm mesatar dhe me profil atletik, si dhe nevojave specifike të kulturistëve.Kështu lindi JUMBO PROFESSIONAL, produkti i dytë i gamës JUMBO.

  Në JUMBO Proffesional ne e kemi rritur përqindjen e proteinave.
  Përderisa një dozë përmban 52g proteina, dozat janë më të vogla; 162 gram.
  Prandaj, sasia e glucideve dhe kalorive është më e ulët, pasi që personat që i përgjigjen kritereve të produktit tonë nuk kanë nevojë të absorbojnë sasi të lartë.

  JUMBO PROFESSIONAL përmban të njejtën përzierje të glucideve "6-CARB" me glucide të ngadalta dhe të shpejta si tërshëra, Palatinose ® dhe Vitargo®.Matrica anabolike "JUMBO SIZE" është përmirësuar dhe forcuar! JUMNBO PROFESSIONAL" përman proteina me tretje të shpejtë për t'iu përgjigjur nevojave para,gjatë dhe pas stërvitjes, që është konform rekomandimeve më të sukseshme në fushën e shërndarjes së ushqyesve.

  Përveç kësaj, fakti që regjimi juaj përmban shujta komplete, i siguron sistemit të gjakut një burim proteine më tretje të ngadaltë përgjatë disa orëve (4-6).

  Si pasojë, shtojcat ushqimore duhet të përbëhen në bazë të burimeve të proteinës së shpejtë, sidomos nëse dëshirojmë t'i konsumojmë gjatë periudhës së stërvitjes, për të optimizuar hipertrofinë.

  Formulë pa aspartam.

  Përdorimi i rekomanduar: për të optimizuar rezultatet, merrnii së paku një dozë komplete në ditë në fuksion të peshës dhe aktivitetit tuaj. Jumbo mund të konsumohet pak nga pak gjatë tërë ditës ose të merret gjatë kohës së stërvitjes (para/gjatë/pas).
  Përzieni sasinë e pluhurit varësisht nga doza në 400ml ujë qumësht ose lëng frutash.
  Review

Produktet tjera qe mund te ju pelqejne

Kosport