Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 6 nga 36
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Sunday 26 April, 2015.

  L-Glutamine 500g

  Cmimi:  35.00€

  L-Glutamina është aminoacidi më i domosdoshëm në procesin e ndërtimit të indeve muskulore.
  Si edhe aminoacidet tjera, L-GLUTAMINA luan një rol vital në metabolizmin e proteinave dhe në rikuperimin muskulor.

  L-Glutamina jo vetëm që shfrytëzohet nga indi muskulor, por edhe gjithashtu nga sistemi imunitarë dhe ai i tretjes.

  Gjatë ushtrimeve, në gjak zvoglohet niveli i aminoacideve, që në shumë raste nuk mund të kompensohen.
  Niveli i ulët i aminoacideve sjell deri tek shthurrja e indeve muskulore, që pasqyrohet në vëllimin dhe kapacitetin e muskujve.

  L-glutamina rritë fuqinë, ndihmon në rritjen e masës muskulore dhe ndalon lëndimin e indeve muskulore si pasojë e ushtrimeve intensive.

  Plotësimi i dietës me L-Glutaminë u ndihmon sportistëve t'a zhvillojnë muskulaturën e tyre dhe të sigurojnë kushte adekuate për rritje të qelizave muskulore.

  100% L-GLUTAMINE e BioTech është mënyrë e lehtë dhe e shpejtë për të rimbushur muskujt me GLUTAMINE.

  Përdorimi i rekomanduar: Merr një porcion (5g) para dhe një porcion pas ushtrimeve.
  Review

Klientet qe e kane blere kete produkt kane porositur edhe kete

Kosport