Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 8 nga 18
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Wednesday 10 June, 2015.

  FULL MASS 2.3kg

  Cmimi:   35.00€ 45.00€


  GEJNER SHUMË I FUQISHËM ME 2 LLOJE PROTEINASH TË HIRRËS
  Për të zhvilluar masën muskulare, ekuilibri i total kalorik është i një rëndësie të veçantë.

  Përderisa nuk i jepni enrgji optimale trupit tuaj për t'u përballur me ndonjë aktivitet fizik, për t'u riparuar dhe ndërtuar masën muskulare, nuk mundeni të përparoni.

  Atletët aktiv, me peshë mbi mesataren, mund të kenë nevojë për rreth 5000 kalori në ditë të mirëmbajnë masën muskulare dhe nivelin e performancës.

  Ata pra, kanë nevojë për një mbështetje ushqimore më të fuqishme nëse duan të përparojnë.

  FULL MASS është një gejner me kualitet të shkëlqyer dhe një formulë pas stërvitore të aftë të sigurojë një mbështetje ushqimore.

  FULL MASS përmbanë lloje kualitative të proteinës së hirrës (Whey). Hirra (whey) është burim i rëndësishëm i L-glutaminës dhe aminocideve të degëzuara zinxhirore (BCAA).

  Çdo servim i FULL MASS përmbanë rreth 2g L-glutaminë dhe 2.5g BCAA. Proteinat e saj kontribuojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës muskulare si dhe gjendjen e mirë të eshtrave*.

  Këto afirmime janë provuar shkencëtarisht nga agjencia europiane e sigurisë ushqimore dhe të autorizuara nga komisioni european (CE).

  Këshilla për përdorim: Përzihet një dozë (50 gram) me 500ml lëng që ju pëlqen juve (qumesht, ujë apo lëng frutash).
  Ky produkt duhet të merret menjëhere pas stërvitjes që të furnizojë me ushqyes të nevojshëm organizmin gjatë kësaj periudhe.

  Info Alergjen: Prodhuar në një atelie që përpunon qumësht, proteina të sojës dhe vezëve, gluten dhe kikirikë!

  KUJDES: Mbani larg nga fëmijët!
  Mos tejkaloni dozën e rekomanduar ditore! Përdorni këtë produkt në kombinim me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të balancuar, e jo si zëvendësues i saj.
  Review
Kosport