Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 14 nga 16
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Thursday 10 August, 2017.

  Energy Gel

  Cmimi:  1.50€

  Çfarë është Energy Gel?

  Energy Gel nga BioTech USA është një xhel i përbërë nga karbohidrate i pasuruar me L-karnitinë L-tartrate dhe elektrolite që ndihmojnë në ruajtjen e niveleve të energjisë gjatë një seance të gjate trajnimi ose garimi. Te dhenat e Energy Gel?

  Energy Gel është dizajnuar për ata sportistë që kërkojnë të përmirësojnë performancën e tyre dhe të zvogëlojnë lodhjen. Për këtë arsye, janë përfshirë dy lloje burimesh energjitike:

  • Karbohidratet, nga tre burime të ndryshme (glukoza, fruktoza dhe maltodekstrin) që siguron energji në një mënyrë efikase dhe të qëndrueshme, nga tri faza të absorbimit të energjisë. • Vaji i arrës së kokosit , që siguron një energji shumë të shpejtë, sepse, pavarësisht se është një yndyrë, për shkak të strukturës së saj molekulare ajo tenton të mos depozitohet dhe të përdoret menjëherë.

  Formati xhel i saj kalon shpejt nëpër stomak kështu që nuk prodhon dhimbje në stomak gjë që mund të ndodhë në qofte se konsumohet ushqim gjatë aktivitetit fizik.

  Ky xhel gjithashtu përfshin L-Carnitine L-Tartrate, një amino acid i rëndësishëm për të nxitur metabolizimin e saktë të acideve yndyrore, ndihmon në luftimin e lodhjes gjatë trajnimit dhe ndihmon në ruajtjen e glikogjenit muskulor.

  Përmban vitaminë B6 dhe elektrolite si natrium, kalium dhe magnez, për të ruajtur ekuilibrin e ujit dhe për të promovuar një funksion të saktë të muskujve.

  Ne gjithashtu gjejmë Taurinen, e cila vepron si rregullator i ujit, duke përfituar nga hidratimi qelizor.

  Kush mund të përfitojë nga marrja e Energy Gel?

  • Sportistët dhe / ose atletët, veçanërisht ata që praktikojnë aktivitete ku kerkohet qëndrueshmëri muskulore, me kërkesa të larta energjitike.
  • Kushdo që trajnon rregullisht dhe kryen seanca stervitore të gjata.

  Review

Klientet qe e kane blere kete produkt kane porositur edhe kete

Kosport