Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 5 nga 8
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Friday 24 April, 2015.

  DAA PRO

  Cmimi:  25.00€

  DAA PRO përmban acidin D-aspartik (DAA), një përbërës shumë popullor si dhe N-Dimetilglicinë, Zinc dhe acid pantotenik.

  Marrja e një suplementi DAA tashmë është bërë shumë popullore në mesin e bodibillderëve dhe atletëve të cilët refuzojnë të marrin produkte ilegale si steroide anabolike. Pse të mos merret formula jonë komplekse dhe krejtësisht legale e bazuar ne DAA dhe përbërës tjerë thelbësorë me efikasitet të provuar shkencërisht.

  Përdorimi i rekomanduar:
  Merren 4 kapsula në ditë me ushqim.

  Informatat mbi alergjenët:
  Produkti është prodhuar në një ambient ku përdoret qumështi, soja, vezët, kikiriku, peshku dhe butakët.

  Kujdes
  Shtesat ushqimore duhet të përdoren si pjesë e një jetese të shëndetshme dhe nuk zëvendësojne një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Të ruhet në vend të errët dhe larg dritës.

  Paketimi: 100 kapsula-25 doza
  Review

Klientet qe e kane blere kete produkt kane porositur edhe kete

Kosport