Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 7 nga 10
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Monday 11 May, 2015.

  CREATINE MONOHYDRATE 300G

  Cmimi:   9.90€ 12.00€

  CREATINE MONOHYDRATE e rrit fuqinë dhe masën muskulore. Qysh prej 1995 kreatinë monohidrati ka qenë suplementi më i popullarizuar dhe më efektiv në botën e sportistëve të fuqishëm. Creatine Monohydrate përdoret nga organizmi në sintezën e ATP-së. Kreatina është përformues esencial në tkurrjen muskulore. Kur muskujt tuaj tkurren, lënda për këtë lëvizje qyhet ATP (adenozin trifosfat). ATP siguron energji duke liruar një nga molekulat fosfat. Pas kësaj ajo bëhet një përbërje tjeter e quajtur ADP(adenosin difosfat). Për fat të keq janë vetëm shumë pak ADP të vendosura ne muskuj. Kreatina i jep ADP-së molekulat fosfate ,duke riprodhuar ATP-në dhe mund të përdoret përsëri si lëndë për më shumë tkurrje muskulore. Sa më shumë kreatinë të keni në muskuj më shumë ATP mund të prodhoni. Kjo ju mundëson të ushtroni muskujt deri në maksimum. Po ashtu ndihmon në procesin e shërimit të organizmit. Siapas të dhënave shkencore: Marrja një kohë të gjatë të suplementit të creatines- pas një faze një javore të marrjes së 20-30g creatine në ditë dhe pastaj 6 javë mbështetëse të marrjes së 6g creatine në ditë- rritë faktorët e mëposhtëm: * Rritje të fuqisë maksimale prej 5-15% * Performance gjenerale maksimale prej 5-15% * Performancë në sprint prej 5-15% Si rezultat i performances së shtuar, suplementi i creatines rrit masën trupore dhe muskulore derin prej 5-10%. Mënyra e përdorimit: Për një racion përziej një lugë (5g) të Creatine Monohydrate me 500ml lëng sipas dëshire. Faza mbushëse: Javën e parë merr 4 racione. Dy para dhe dy pas ushtrimeve. Faza mbështetëse : Pas fazës së parë merr dy porcione. Një para dhe një pas ushtrimeve.
  Review

Produktet tjera qe mund te ju pelqejne

Kosport