Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 3 nga 6
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Sunday 10 May, 2015.

  CREATINE EFFERVESCENT

  Cmimi:  5.00€

  Pse tabletat efervente te Biotech USA jane me efektivet? Sepse 95% e kesaj substance aktive absorbohet ne organizmin tuaj, krahasuar me 35% të kreatine monohidratit pluhur.EFFERVESCENT CREATINE TABS përmbane 0g karbohidrate dhe 0g yndyre. Cdo gram i kreatines efervente eshte i barabarte me 3g te kreatines normale. Kreatines efervente duke i shtuar uje, arrine nivelin e duhur te pH-s, dhe shpesjt absorbohet ne gjak dhe ne muskuj.
  Review

Klientet qe e kane blere kete produkt kane porositur edhe kete

Kosport