Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 15 nga 25
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Tuesday 08 November, 2016.

  Casein Fusion 908g

  Cmimi:  36.00€

  Casein Fusion është një pluhur i kualitetit të parë i nxjerrur nga laboratoret e BiotechUSA. Përmbajtja e tij e lartë në proteina kontribuon në rritjen e masës muskulare si dhe në mirëmbajtjen e saj. BiotechUSa e ka zhvilluar këtë produkt për ta përdorur para se të flemë. Gjatë gjumit muskujt tuaj mund të përfitojnë nga kjo përzierje unike e proteinave. Casein Fusion sikurse edhe të gjitha produktet e Biotech USA , përbëhet nga ushqyes të zgjedhur me kujdes të veçantë.
  Review
Kosport