Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 6 nga 25
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Wednesday 11 March, 2015.

  L-CARNITINE + CHROME

  Cmimi:   12.60€ 18.00€

  Me 1050mg L-karnitinë dhe 150mcg krom për dozë. �?shtë prodhuar special për atletët profesionist që t'i ndihmojë të menaxhojnë peshën dhe caqet në fitness. Me biodisponueshmëri të lartë, Liquid L-Carnitine + Chrome është në formë të lëngshme, prandaj absorbohet më shpejtë dhe tërësisht. L-Karnitina, merr pjesë në djegjen e yndyrës dhe shëndrrimin e saj në energji. Përdorimi i L-Karnitinës gjithashtu mund të ndihmojë në uljen e acidozës muskulare dhe favorizon një shëndet më të mirë kardiovaskularë. Kromi ndihmon në rregullimin e nivelit të insulinës në trup, duke marrë përsipër absorbimin e glukozës. Kapja e glukozës është e rëndësishme për një qarkullim të mirë dhe një mirëmbajtje të mirë të sheqerit në gjak. Merr 1 kapak (10ml) të L-Carnitine 20 min para ushtrimeve.
  Review

Produktet tjera qe mund te ju pelqejne

Kosport