Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 21 nga 29
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Tuesday 27 March, 2018.

  BCAA 300g

  Cmimi:   24.90€ 29.90€

  Një servim:
  BCAA: 5 g
  Leucine : 2.5 g
  Raporti i BCAA-ve: 2 : 1 : 1

  PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

  Pas stërvitjes, metabolizmi mbetet i ngritur dhe ndërtimi i proteinave muskulare stimulohet. Aminoacidet janë blloqet ndërtuese të këtyre proteinave.

  Aminoacidet me Zinxhir të Degëzuar (BCAAs) i futen në grupin e 9 aminoacideve thelbësore , të cilat nuk mund të sintetizohen nga vetë trupi i njeriut - kështu marrja duhet të mbulohet përmes të ushqyerit.

  BCAA-të :L-Leucina, L-Isoleucina dhe L-Valina përbëjnë rreth 20-35% të proteinave të muskujve të njeriut.

  Pluhuri Dymatize BCAAs pa shije mund të shtohet në ujë ose pijes tuaj të preferuar në mëngjes, përpara ose pas trajnimit - duke i dhënë organizmit tonë tre aminoacidet thelbësore me zinxhir të degëzuar në një raport 2: 1: 1.

  -1 servim siguron 5 g BCAA, L-Leucine, L-Isoleucine dhe L-Valine

  - Ka tre aminoacide me zinxhir të degëzuar në raportin 2: 1: 1

  -Pa gluten dhe laktozë

  -Testuar nga "Informed-Choice" për substanca të ndaluara, kjo për sigurinë e atletëve dhe rritjen e cilësisë së produktit.

  PËRBËRËSIT
  L-leucine (50%), L-Isoleucine (25%), L-valine (25%), emulsifikues (lecithina)

  PËRDORIMI I SUGJERUAR

  - Merrni 1 servim në ditë p.sh. në mëngjes, para ose pas stërvitjes .

  Instruksionet për përzierje : perzieni një scoop(e përfshirë në paketim) (=5.1 g) me ujë ose lëngun tuaj të preferuar
  Review

Klientet qe e kane blere kete produkt kane porositur edhe kete

Kosport