Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 9 nga 29
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Sunday 26 April, 2015.

  AMINO 5600 500 TABS

  Cmimi:  35.00€

  Amino 5600 (për 4 tableta) përmban të gjitha aminoacidet esenciale të nevojshme për të favorizuar dhe optimizuar zhvillimin muskulor dhe të mbrojnë muskujt në disa situata kritike si ato në periudhat e rigjimit ose seancat shumë të gjata të stërvitjeve. Amino 5600 është prodhuar nga proteinat e hirrës (whey) të kualitetit të shkëlqyer dhe me vlera të larta biologjike në mënyrë që të garantoj rezultate optimale. Përdorimi i rekomanduar:Varësisht nga pesha trupore merren 1-3 doza në ditë, para dhe pas stërvitjes dhe para gjumit.
  Review

Produktet tjera qe mund te ju pelqejne

Klientet qe e kane blere kete produkt kane porositur edhe kete

Kosport